Pengadun BITCOIN


Bitcoin Mixer menawarkan perkhidmatan pencampuran bitcoin menggunakan algoritma yang mencampurkan kripto anda dengan selamat dan memastikan anda tanpa nama.

CAMPUR BTC


Pilih syiling untuk dicampur:
Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) Litecoin (LTC)

Kelewatan tersuai (minimum 30 minit)

HUBUNGI
Soalan Lazim


Apakah itu Bitcoin Mixer (Bitcoin Mixer)

Bitcoin Tumbler ialah perkhidmatan yang sangat berkuasa jika anda ingin kekal tanpa nama semasa membeli-belah dalam talian. Ia juga berguna jika anda ingin membuat pembayaran dan sumbangan P2P. Perkhidmatan ini digunakan untuk mencampurkan dana seseorang dan memberikan mereka bitcoin baharu. Matlamat di sini adalah untuk memastikan bahawa pengadun tidak mencampurkan bahagian kerana seseorang mungkin cuba mencari sumbernya. Kocok terbaik ialah yang memaksimumkan kerahasiaan anda. Mereka mahu setiap transaksi bitcoin sukar untuk dikesan. Inilah yang dimaksudkan dengan menggunakan perkhidmatan pencampuran bitcoin kami. Melindungi pendapatan dan maklumat peribadi anda menjadi lebih mudah.Sebab anda ingin menggunakan perkhidmatan kami ialah anda ingin menyembunyikan bitcoin anda daripada penggodam dan pihak ketiga. Mereka boleh melakukan analisis blockchain dan mereka mungkin dapat menjejaki maklumat peribadi anda untuk mencuri bitcoin anda.

Bagaimanakah pengadun bitcoin berfungsi?

Selama bertahun-tahun, banyak strategi hibrid telah dicadangkan dan dibangunkan. Ia terdiri daripada penyelesaian terpusat sepenuhnya di mana semua pengguna mempercayai pengadun, kepada penyelesaian yang pengguna tidak perlu mempercayai sesiapa, kepada penyelesaian seperti saluran pembayaran Lightning Network, kepada menggunakan syiling peribadi seperti Monero sebagai langkah perantaraan dalam proses pencampuran. Daripada meneroka semua pilihan (berpotensi), berpegang pada dua penyelesaian paling popular yang tersedia hari ini.

Mengapa campurkan bitcoin saya?

Anda mencampurkan syiling anda untuk melindungi privasi anda dan terdapat banyak sebab untuk berbuat demikian. Pendek kata, anda tidak semestinya mahu dunia tahu di mana anda membelanjakan wang anda, apa yang anda peroleh atau berapa banyak bitcoin yang anda miliki. Malah, terdapat banyak sebab mengapa orang mungkin mahu melindungi privasi mereka. Malah, walaupun anda tidak mengambil berat tentang privasi anda sama sekali, anda boleh merombak syiling anda tanpa mementingkan diri untuk meningkatkan kerahasiaan mereka yang melakukannya.

Adakah Bitcoin Mixing atau Tumbling selamat?

Tidak lama selepas Bestmixer ditutup, satu lagi tumbler Bitcoin juga telah muflis. Ia menyiarkan pemberitahuan pada halaman utamanya yang memberitahu orang ramai tentang penutupannya, yang berlaku tidak lama selepas itu. Walaupun pengguna mempunyai tempoh masa yang singkat di mana mereka boleh menarik balik kedudukan semasa mereka sebelum perkhidmatan dihentikan, penutupan itu menunjukkan bahawa mata wang kripto mempunyai kuasa muktamad ke atas proses tersebut.

Adakah penggunaan Bitcoin Tumbler (Blender) sah?

Kebanyakan orang tertanya-tanya sama ada mencampurkan mata wang kripto adalah munasabah atau undang-undang, terutamanya atas sebab keselamatan. Ia tidak menyalahi undang-undang untuk membalikkan bitcoin untuk memadamkan masa lalunya dan melanjutkan perlindungan. Tiada undang-undang yang jelas terhadap kejatuhan mata wang kripto. Walau bagaimanapun, perkhidmatan bitcoin jatuh kadangkala digunakan untuk aktiviti jenayah dan sering dianggap sebagai skim pengelakan cukai mata wang kripto haram.